Alla inlägg under januari 2013

26.

Av Isabella - 23 januari 2013 09:16

God morgon, idag är också en bra dag känner jag! Vaknade vid åtta och kände mig nöjd med sömn. Har sedan dess dansat runt här hemma till Ronny & Ragge, sjunger med och tycker det känns helt naturligt att sjunga "Se på mig, auoauoo, jag vill pöka dig!" haha. Men de har härliga svängiga låtar ju!


Idag taggar jag för långlöpning, det visar att temperaturen ska ligga kring -9 i eftermiddag så då tänker jag lite shopping nu på förmiddagen, kolla skor, hårbehandling och lite annat smått. Har inte varit in i stan sedan början av december ungefär så det börjar bli dags att visa sig där nere ;) haha. Jag fick alla fall till en bra träning igår för det känns idag, vilket är underbart, nu ska man bara försöka hinna klämma in ett till styrkepass denna vecka innan jag åker till Ida på fredag <3 woopwoop, där vankas det långlöpning på lördag och sedan dansa hela natten låååång. Underbart, jag längtar så sjukt mycket :D


Känner att jag kommit in i ett flow i mitt liv nu, där jag ser mycket positivt, ler mycket och känner mig nöjd med det mesta. Sådanna perioder är underbara och jag tänker se till att hålla fast vid den! Räknar ned dagarna tills jag åker norröver för en helg dessutom, ska bli riktigt kul :) Sker mycket nu. haha.


Dags att göra sig i ordning för att ta stan med storm ;)


Puss!

25.

Av Isabella - 22 januari 2013 18:34

Fintisdag alltså! Underbart, jag har haft en kanondag. har städat massor på gymmet, trevligt folk omkring och sedan avslutade jag dagen med ett kanonpass dessutom.

Körde marklyft, flyes, baksida axlar, chins, dips, situps på boll, rygglyft på boll, planka i TRX sedan benindrag i TRX. bara det att jag inte riktigt fick rätta kontakten med magen då ryggen var trött efter marklyften.


Nåväl, då lär man sig de till nästa gång och kör plankan vanligt istället för TRX ;) Blev ca en timmes styrka med uppvärmning, därefter bytte jah om (klädde på mig mer) för att jogga hem. Så jag har haft en kanoners dag med andra ord! Och att jag dessutom har en ledig dag imorgon gör ju inte saken sämre ;> Planerar långlöpning i Skövde, hoppas på lite mildare väder och sol, finsol!


Körde ett PT pass med min mor igår, hon var svettig och darrig efteråt och idag har hon mycket träningsvärk - I like! höhö. Dock hade hon sådan träningsvärk att de hindrade henne från löpning vilket var otur men äsch, de kommer bli bättre när hon kört styrka lite mer :)


Nu är det dags för mat här, spagetti och köttfärssås. Gissa om jag ser fram emot de? Jajemän! Mat ju ;>


Puss!

24.

Av Isabella - 21 januari 2013 12:12

God morgon, eller ja, god dag kanske man säger?! Jag tog en låååång sovmorgon idag till elva, men är man vaken halva natten så får man så lov att sova länge också ;) haha.


Igår gick det kanonbra att jobba, trevligt folk som tränade och kvällen bara sprang iväg. Sedan blev man vaken som sagt halva natten för kollade på film. Somnade vid fyra tror jag det blev, haha helt sinnes! Idag blire kvällsjobb 15-stäning så vid 21.30 snåret någonstans slutar man då, woopwoop.


Veckans utmaning då tänker ni? Jo de ska jag säga, 300 minuters träning! alltså, 5 timmar. Det är väl plättlätt, eller hur? Med rätt inställning fixar vi detta garanterat! Mitt mål är dessutom att försöka få till omkring två timmars styrketräning på det, ouuh. Men jag måste bli bättre på detta med styrketräningen, kanske inte bara springa och springa, måste börja variera mig. 


Nåväl, nu kör vi. Ny vecka, nya tag! Ida till helgen, kanske inte bli en bättre vecka med andra ord ;)


Puss!

23.

Av Isabella - 20 januari 2013 14:11

Oj vilken härlig söndags förmiddag jag fått till idag! Min ben är mycket möra och trötta nu så det är riktigt skönt :) Började med transportlöpning till actic 5,5 km sedan körde jag på med piloxing. Där det visade sig att det blev bara jag och instruktören och att passet jag tänkt mig var lugnt och skönt egentligen var svettigt och fartfyllt med koordination så jag försökte så gott jag kunde. Såg minsann att instruktören drog lite på munnen ibland men äsch. Vi hade kul! Det blev ett riktigt bra pass och jag ska garanterat gå fler gånger! :)


Mycket ben kan jag också säga att passet innehöll, så när jag sedan skulle jogga hem de 5,5 km igen så var benen trötta, mycket trötta och jag var mycket hungrig men jag tog mig hem och pustade ut, duschade och åt. Snart dags att bege sig till Actic igen för att riva av ett arbetspass med fina kunder hoppas jag! Ska ha två intruktioner idag vad jag vet, ska bli trevligt :) Hoppas benen är med mig så inte folk behöver skratta allt för mycket bara när jag ska släpa runt dem i gymmet ;)


Nu ska jag fortsätta kolla skor på internet, söker efter de rätta, och det är inte bara hörrni ;) haha.


Puss!

22.

Av Isabella - 20 januari 2013 09:03

Så var söndagen här, vart tog veckan vägen?! Vi är inne på dag 20 i januari redan, det känns... overkligt! Idag ska jag dessutom genomföra veckans utmaning, ni vet, piloxing. Känns sjukt kul men lite läskigt, för att inte göra förmycket nya saker tänker jag mig jogging dit och hem som upp och nedvarvning liksom. det blir nog bra!


Sedan blire hem en sväng innan det är dags för jobb ikväll mellan 16-20.30 Så jag tror min söndag kommer bli bra, jag tänker göra att den blir bra alla fall. Lördagen var toppen också! 8 kms löpning som sagt, sedan kollade vi dokumentär inför The possession sedan kollade vi även den filmen. USCH säger jag bara, vilken vidrig. Så vi passade på att dippa lite morötter till detta vilket var riktigt gott :D


Nu är det snart dags att börja byta om och bege sig, lite pirrig är jag allt ;>


Puss!


 

21.

Av Isabella - 19 januari 2013 13:42

Löööördag, underbart med en ledig lördag! Sova länge, chilla, ut och springa och sedan bara ta de lugnt ikväll :) Låter de inte härligt?


Nu har man nyss käkat, och tänker mig snart ut och springa. Se hur benen känns efter gårdagen. Jag begav mig ju ut på en 15 kms runda igår efter jobbet. Riktigt skönt men kallt! Så blev kall om vissa kroppsdelar som inte bör bli så kall, men det var ändå skönt efteråt. Benen kändes härligt möra efter snömoddningen ;> Så därför ska jag testa benen idag, se vad de säger om lite härlig snölöpning igen. Idag med mer kläder på mig helt klart ;)


Ikväll lutar de åt en härlig hemmakväll med först en dokumentär om en skräckfilm som är baserad på verkligheten, sedan själva filmen. Hoppas man kan sova i natt, annars blire la till att leka nattuggla ;> Någon som är villig att vara vaken och underhålla mig i så fall? haha.


Har ju även bokat biljetter så jag ska till fantastiska underbara Ida nästa helg, gosh som jag längtar! Inte träffat den tösen på över en månad nu :( så den helgen ska jag tillbringa med att bara umgås med en av de bästa människorna jag träffat på, och jag kommer nog känna mig lite som pånyttfödd efter den helgen :D dessutom är det någon slags kulturnatt där just då, så varför inte, det blir nog extra kul då ;)


Nu har jag precis börjat frysa inomhus, vilket känns riktigt bra eftersom jag snart ska ut och springa. men jag tänker ju att man blir varm av löpning (med tillräckligt mycket kläder!) så jag kommer bli varm när jag springer, det känns som en smart idé liksom. Vi kör på den! 8 km lutar de åt för att jag ska kunna ta en tur imorgon och för att jag börjar känna lite i lederna av denna hårda mark det blir när det är kallt ute :) Huvudsaken man håller förbränningen igång, och mår bra :D


Nu ska jag byta om och hoppas på en härlig snölöpning, ha en toppenlördag allesammans! Imorgon kör vi piloxing och de kommer jag bjuda på för alla deltagare ;)


Puss!

20.

Av Isabella - 17 januari 2013 12:42

woopwoop, har precis kommit hem från en löprunda på 8 km och jag känner mig supernöjd med dagens insats! Det var lite sega ben som begav sig, de börjar nästan med en brant uppförsbacke som man bygger rumpa i brukar jag tänka istället för att tänka usch vad jobbigt det är.


Fortsätter sedan springa i ett ganska lugnt och behagligt tempo, gick ju inte ut för pb eller nå så tog ingen tid utan visste hur lång rundan var. that's it. Dock kan jag ju tips er om att kanske försöka se över er spellista, jag har en tendens att slänga in allt möjligt i min lista. Jag lyssnar på ALLT känns de som. Så efter sisådär 3 km kom det en riktig ballad/depp låt. Och jag orkar inte börja pilla med mobilen för att ändra låt. Men man inser att det är ganska osmart att ha lugna låtar på en lista man jämt använder när man är ute och springer.


Låten som kom var dessutom Mario Winans – I Don't Wanna Know - Main väldigt, VÄLDIGT lugn och sorgsen låt. Nästan så man ville börja gå vettni, men icke! jag fortsatte springa och när den var slut kom de ju faktiskt en mer fartfylld låt, göttans! Sedan möter jag en äldre dam som tittar på mig med en blick som sa ungefär "kom inte och jaga mig!" jag hade inte direkt tänkt att göra de heller, har ju fokus på liiite andra saker när man är ute på en löprunda. Men ändå skulle det vara kul att börja jaga någon någongång under en runda. Någon av er som testat göra de? Se reaktionen liksom?! Självfallet inte på någon gammal dam som kanske riskerar att dö i hjärtsnörp eller så ;b Nåväl, risken är la att man inte skulle kunna göra de ändå, har ju inte direkt några sånna gener i mig ;)


Naah, dags att pallra sig in i duschen kanske, ja tack!

Puss ;>

19.

Av Isabella - 17 januari 2013 09:33

Igår valde jag att ta en vilodag till. Jag tog en promenad ned till jobbet istället, kom precis till vårat personalmöte skulle börja. Sedan fick jag byta min praktikkväll mot en jobbkväll då en av de som skulle jobba hade tokig huvudvärk, vilket är väldigt tråkigt för henne! Usch, huvudvärk är verkligen inte kul att ha och göra med ;/


Jag hade alla fall en riktigt trevlig kväll, härliga personer som var och tränade och roliga instruktioner, riktigt lyckat och jag gick som på moln ett tag kände jag! haha vet inte vad det blev men fick ett positivt flow mitt i arbetet där jag kände att gud vad kul detta är med folk som vill träna och komma igång. :) Fick även veta att jag ska jobba söndagkväll så jag får ytterligare några timmar där :) Fick dock skjuta fram min konsultation till måndag, men det gick bra och jag är tacksam över hennes flexibilitet.


Idag tänker jag ha en bra dag, jag har ätit frukost och haft en skön morgonstund, tänkte ut och springa om ett litet tag, sedan duscha och bege mig mot jobbet. Ikväll har jag "bara" en instruktion inbokad, vad jag vet. men jag tänker att det blir en bra kväll, för sen gör jag helg ett par dagar! Det ska bli skönt, inget inbokat imorgon, kanske ett pass på lördag sedan piloxing (veckoutmaningen denna vecka) på söndag förmiddag och jobb på eftermiddagen.


Just ja, denna veckas utmaning hörrni!!! TESTA PÅ EN TRÄNINGSFORM NI INTE GJORT FÖRR. Kör ba, kör liksom.

Hur går det för er, har ni hittat någon ny träningsform ni testat? ;)


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards