Direktlänk till inlägg 3 september 2013

113.

Av Isabella - 3 september 2013 12:08

Goddagens! Måste bara berätta ett roligt samtal från igår på jobbet.


Jag och Mathias är väl på varsin sida av träningslinjen. Han styrketränar och ser allt med kondition som ett onödigt ont, värmer inte upp på sådant inför sin träning så att säga. Jag löptränar (ooj - chockerande va?). Så igår satt vi och pratade om mitt 12 timmars lopp. Han frågade vart vi hållit hus under hela 12 timmar liksom?! och jag svarade "Söders ip" då tittade han supernollställt på mig och frågade om jag skämtade. Jag svarade leende "Nej vi sprang runt runt på 400m banan dänne". Han ser fortfarande lika blank ut och jag börjar skratta och säger "Tänk de stackarna som hängde där 48 h då. Jag var ändå bara där i 12".

Han sitter fortfarande lika tyst och tom.. Efter ett tag säger han "Alltså.. för mig så låter det liksom som att du säger "nej men jag högg bara av mig ett finger. de andra stackarna högg ju av sig en fot.." och så tänker jag att vadå det är ju deras eget fel.." Vilken pärla eller?!


Det är de som är tjusningen med att de finns så olika folk omkring mig. Vissa blir helt lyriska när man snackar ultra, vissa tycker man är dum i huvudet och säger saker som "vadå, finns de verkligen folk som springer FYRA MIL?!" när man berättar om maraton. Alla är vi olika och detta borde vi uppskatta mer, för istället att stänga in oss i sitt varför inte lyssna på andra och faktiskt kunna ha en rolig stund på så vis? :)


Fintisdag med finväder, finjobb om en liten stund. Hoppas på en lika trevlig kväll som igår :) 


 

 
 
Ingen bild

Ramon

3 september 2013 13:07

Pågick det något 48h lopp samtidigt? Det är ju galet lång tid?!

Isabella

3 september 2013 22:23

Jajemän, 48h, 24h, 12h, 6h, 1h samt 10 milare pågick under den helgen här i Skövde :)

 
Ingen bild

Ramon

3 september 2013 22:56

Så du gav dig in på 12h direkt utan att ha kört 6h innan? Strongt gjort! Har du planer på att pusha igenom dig 24h senare?

Isabella

4 september 2013 21:40

Nejdå jag har sprungit två st 6h tidigare i år så så strongt var det inte :) kanske! Är lite sugen på ett som går i Norge nästa år. Men får se hur min kropp håller :)

 
Ingen bild

Ramon

4 september 2013 21:47

Hehe, ja det tär ju på kroppen! Laddar du på något speciellt sätt inför ett så långt lopp som nu senast? Vad har du med dig runt som du kan ta i farten, bars?

Isabella

4 september 2013 22:19

Hmm nä inte direkt, vilar lite extra inför bara :) det finns vätske och tilltuggs station vid varje varvning så då behövs inget eget. Men mamma hade med snickers och salta nötter åt mig samt pepsi max :) springer du något?

 
Ingen bild

Ramon

4 september 2013 23:44

Okej, det är smidigt så sätt ju!

Men du är intresserad av kost och tänker lite på att äta nyttigt?

Ja, jag springer en del faktiskt! Har dock aldrig anmält mig till ett lopp. Annars tränar jag väldigt varierat. Styrketräning, verkligen ÄLSKAR spinning, samt lite gruppass på Actic.

Tränar regelbundet men det blir ju inte alltid hård träning utan ibland är det skönt med en promenad med!

Isabella

5 september 2013 08:18

Mja, försöker väl äta så jag får i mig bra mat allt som oftast så att inte träningen drabbas :)

Ah men vad skoj! Får jag fråga vilket Actic du går på? :) Du har ingen egen blogg?

Varierad träning är jättebra, så de är grymt att du vill köra på de :)

 
Ingen bild

Ramon

5 september 2013 08:46

Precis, det behöver inte vara så märkvärdigt med specialkost och tillskott hit och dit. Vanlig bra mat kommer man långt med!

Jag gymmar på arenan, vi pratades ju vid lite kort häromdagen när jag stod och pustade ut vid kettlebellsen :P

Har tyvärr ingen blogg, jag har ett Funbeat-konto men har inte varit aktiv där på ett tag.

Gillar du också variation eller löptränar du helst?

Isabella

5 september 2013 09:06

haha jahaa! Jag funderade väl vem det var som hittat min blogg och som dessutom tränade på Actic ;b Men då äre dags för dig att ta tag och anmäla dig till något härligt löplopp här i närheten :)

Jag önskade verkligen jag gillade variation, men känner inte att jag hinner med då jag vill satsa på löpning. Försöker få in styrka någongång genom te.x cirkelträningen. Men även ibland spontanare på gymmet när man mot förmodan har en ledig dag ;)

 
Ingen bild

Ramon

5 september 2013 09:37

Hehe =)

Ja, men det borde jag kanske göra! Gillar verkligen löpning men har av någon anledning inte varit jättesugen på löplopp hittills. I höstas var jag dock med på IF Hagen's löparkvällar, det var skoj!

Du verkar ha lyckas rätt fint med löpningen och när du dessutom är så motiverad, så är det ju bara att köra på! =) Har du löptränat i många år? Hur fastnade du för just löpning?

Isabella

5 september 2013 10:47

Det kanske inte är lika frestande för killar som för tjejer. Men mitt tips är att testa på Billingehus loppet :) finns både 5 km och 10,5 km där och det är i närheten :)

Jag har sprungit i omkring 4,5 år. Och fastnade när jag började träna inför vårruset sedan tjejmilen. Därefter har det fortsatt. Brukar se till att ha olika lopp att träna inför då det underlättar en hel del i motivationen men sedan för att jag mår bra av det :)

 
Ingen bild

Ramon

5 september 2013 11:00

Så kanske det är :P
Nej, men jag har inte alltid gillat löpträning. Utan det var för några år sedan jag började tycka om det mer och mer. När man upptäckte förändringar på kroppen, hur "lugnt" och skönt det är osv. Innan var jag mest insnöad på styrketräning, i början körde jag inte ens spinning/gruppass.

Jag kan tänka mig att man får som en kick då man presterar bra och slår sitt pb :)

Isabella

6 september 2013 08:47

Det är precis det som löpning handlar om! Känslan man får av de, inte tiden egentligen utan de man känner i kroppen :) Håll kvar vid den känslan så ska du se att inspirationen och motivationen håller sig kvar :) Vilka gruppass kör du? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isabella - 29 december 2015 08:40

Hoppsan vad tiden springer iväg! Minns inte riktigt när jag skrev senast mer än att de var ett bra tag sedan... Alla fall, har lite julledigt nu, underbart! Jobbade öppningen dagen innan julafton vilket gjorde att jag slutade tidigt den dagen också...

Av Isabella - 10 december 2015 07:15

Här sitter jag och toookgäspar. så galet trött så de finns liksom inte! Ändå har jag litegranna av sovmorgon för andra dagen i rad. men då blir man ju vaken på natten när Simon kommer hem. så har man svårt att somna om dessvärre. så inatt blir det ...

Av Isabella - 8 december 2015 05:59


Godmorgon!   Gosh så trött jag är på morgonen, är ju verkligen inte van att kliva upp såhär tidigt. men jag mår bra! jag är så glad att ha börjat jobba igen och igår var en supermysig dag trots vissa tvätstående barn ^^,   på morgonen tillexe...

Av Isabella - 7 december 2015 06:06

När man är så trött att man är illamående redan när man kliver upp. gav upp försöket att sova när de var en halvtimme kvar innan klockan skulle ringa.. och man vet att veckan inte ens har börjat ännu. Jobbar 8-17.15 idag och jag har inatt legat och v...

Av Isabella - 4 december 2015 11:05


Ser ljuset i tunneln! Känner mig bättre, sover iofs oroligt men kan ju bero på att jag knappt gjort annat än att sova och vila senaste veckorna. Men jag hostar i princip ingenting, kan nästan sova utan nässpray och jag känner mig piggare. Så bara den...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen på Bloglovin


Ovido - Quiz & Flashcards