Alla inlägg under mars 2014

Av Isabella - 8 mars 2014 07:16

Då var dagen här, dags för mitt tredje 6 timmars lopp.


Men bara för att det är mitt tredje behöver de inte betyda att jag är bättre laddad eller vet vad jag ger mig in på ännu. En sak vet jag alla fall, det är att jag ska njuta! Jag ska ha en kanondag i solen med massa underbara människor runt om mig. Och när dagen är slut, man har sprungit sina mil och fortfarande känner de där endorfinmolnet omkring sig så slår vi klackarna i taket och firar dagens genomförande! Det är precis så jag tänker göra ;) Precis som ifjol: HÄR. (Btw, firade 1 år med ultralöpningen i torsdags minsann! Vi rev av en fin milsrunda tillsammans då)


Jag kommer självklart sakna min underbara, tokiga Ida som alltid får mig att le och skratta. Även när man är på botten så har hon den inverkan på mig :)


Däremot har ju min kära mor fått en snetändning och ska delta i årets 6 timmars!! ;) Och inte nog med detta har hon fixat en liten insamling där folk betalar x antal kr per km för cancerfonden. Så jag är inte helt hundra men har för mig hon hade kring 50 kr/km häromdagen. Vilket jag tycker borde uppmärksammas!! Fler såna människor som gör såna saker för världen.


Nu vet jag att ni alla sitter där och tänker "jaja, vi fattar, hon ska springa runt runt i 6 timmar. Galning.. men kvällen!! vad händer ikväll?!" Nåväääl, jag ska väl berätta lite för er då.. Jag, min rastlösa sak, gick på stan i måndags och fönstershopade (trodde jag!).. tills jag kom till hm, där de hade ett reaställ som jag kikade in.. på detta reaställ hittade jag något svart litet som jag plockade med mig till provhytten (vet inte varför, förmycket sömn, förlite sömn, förmycket kaffe what ever..) och denna svarta lilla sak fick alltså följa med mig hem!! Den hade ju kunnat hänga kvar i garderoben lite fint sådär som om de aldrig hänt, om jag mitt spån, inte berättat detta för Sebastian. Som såklart utbrister "Den ska du ha på lördag!" jahaja, så var den planen förstörd.. Såå.. idag har jag även en plan under löpningen - äta så lite som möjligt så klänningen sitter sååå bra de bara går. För nu ska den tydligen vara på ikväll..


 


Det bjuder jag på tänker jag! Har ni tur i oturen kanske jag knäpper kort på den stackars lilla svarta tygbiten och slänger upp innan det brakar lös ikväll ;)


Nu taggar vi! Dags att pilla med förberedelser och mantlar och balettkjolar ;) Tjipptjipp!!


PUUSSS

 

   


Av Isabella - 4 mars 2014 16:11

har man inget annat för sig under löprundan så kan man ju alltid fundera över hur galet komplicerade vi tjejer faktist är!


det är ju ingen nyhet, men egentligen.. tänk själva, alla tjejer (inkluderar mig själv) snackar om hur vi vill att killar ska vara. De ska vara badboys men samtidigt omtänksamma och romantiska, men inte toffliga! men vi vill inte heller att de ska skita i oss utan de ska minsann lyfta oss mot himlen som om vi vore en gåva sänd därifrån. Vi vill såklart dras till deras yttre men ändå inte behöva slåss med andra tjejer om dem.

Vi vill att de ska ha samma intressen som oss, men också ha ett eget liv. Vi vill ju såklart att de ska tycka om oss för den vi är, men samtidigt har vi tjejer en tendens att vilja sminka och piffa upp oss för dem.. vi kan inta ta komplimanger av dem men suktar ändå ständigt efter att få höra hur mycket de uppskattar oss, tycker om vårat utseende, kroppar och allt vi gör..


VARFÖR håller vi på så? varför letar man inte efter någon där man bara poff känner kemin klickar och thats it. Inte överanalyserar och tisseltasslar brudar emellan?


Är killar likadana? Jag säger då de killar - var glada att de inte uppfunnits smink och push-ups bhs för er!


Jag ska lätt börja gå utan smink och bh, se vem som tar hand om den grottmänniskan i slutändan ^^


Nu ska jag se till och göra något vettigt av denna dag, tex införskaffa mig en semla! Jag har varit utan socker sedan förra söndagen. men Fettisdagen är liksom.. fettisdag, en liiiten en bara tänker jag ;)


Puss!

 

   

Av Isabella - 3 mars 2014 22:36

Godkväll!
Kör lite nattbloggning från mobilen ^^ helgen var kanon på många sätt! Distanslöpning med Torill där vi sprang på berg och i skog. Stooora fina snöflingor som gav känslan av att befinna sig i en snökula :)

Idag har jag först varit till en kiropraktor på morgonen. Hon bad mig snurra runt så mycket på den bristen att när jag till slut reste mig stod håret åt alla håll som om jag gjort något heeelt annat! Var första gången en kvinna fick mitt hår så ruffsigt ^^
Jag har även tagit en sväng på stan. Då går jag i min egen värld med musik och fnissar åt mina egna tankar. Bland annat kommer jag på mig själv att tänka "jaha, höll man på att krocka med en annan tant". Därmed kategoriserade jag mig själv som tant ;D sedan spontan handlade jag en liten svart klänning till lördag. Eftråt gick jag och fnissade åt mig själv, skakade på huvudet och funderade hur jag tänkte där. Men nu får jag så lov att ha den ;)

Ikväll skulle jag och Torill ut och jogga lite. Vi planerade 10-12 km. Det gick så lätt och fint så när vi skiljdes hade jag 13 km på min klocka så jag tog några varv i boulongnern innan jag skuttade hem. 20,5 km fick jag glad i hågen! Vissa dagar går det liksom mycket lättare. Idag var en sån. Då man blir sådär nykär i löpningen igen <3

Den är liksom inte perfekt på något sätt min kropp. Men jag älskar den efter såna här rundor. Jag är så tacksam för att den är frisk och hel trots allt jag utsätter den för.

Idag har vi dessutom fixat en vecka utan socker vilket vi firade med kvällens löprunda. Inget annat sätt ska ni veta! :)

Nu går ögonen i kors. Natti folket!

Puuuuss :*

Av Isabella - 1 mars 2014 07:48

Okej, till och med jag erkänner att slutet på Hannibal är liite för magstarkt såhär på morgonen innan frukost!


Sedan detta med att vakna med ny väckarklocka, jisses! Hjärtat slog ju dubbla trippelvolter innan de slutade slå en sväng av skräck. och det är andra gången på kort tid som saker och ting ska skrämma mig till hjärtstopp nästan!


Det är inte ofta killar ger mig dubbelslag och gör så att benen viker sig under mig, framför allt inte på gymmet. Men Gardberg lyckades i torsdags! Jag stod och prata med dem, och vid ett ögonblick då jag kollade åt ett annat håll väljer han alltså att släppa hantlarna bara sådär en halvmeter från mig så hjärtat slår i tusen innan de lägger av, jag blir kall i benen och de viker sig under mig av skräck. Jisses vad de skrattade åt mig, men jag lovar. mitt hjärta slog inte normalt igen förrän på fredagsmorgonen alltså! usch och fy.


Jag har fortsatt vara sockerfri! Drömde väl om godis där något tag i mitten av veckan och i torsdags hade jag en liten svacka där jag kunde gett min högra hand för socker. Igår valde jag vilodag och tänkte att fyy så skönt att kunna sova så länge jag vill! till kl 14 om jag så vill för jag började inte förrän 15 liksom.

Vaknar väl kvart i åtta, utvilad! Jahajaaa, vad gör man hela förmiddagen då?! jo man sitter och glåmar på Dexter ^^ 


Nu ska jag ta och göra i ordning en redi grötfrukost och tagga för distanspass med underbara Torill! Har inte träffat henne sedan förra veckan typ. Hon sprang ju 24 h för en vecka sedan så det blir skoj att höra om det :) Har man en ledig lördag så ska man njuta till fullo! :)


Puss på er!

Nanne – Jag måste kyssa dig

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen på Bloglovin


Skapa flashcards