Alla inlägg under april 2014

Av Isabella - 16 april 2014 16:28

Dagens benpass blev awesome! Kände mig som kung när jag vinglade hem från gymmet. Ni vet den där känslan, när de känns som om rumpan ska ramla av i slutet av passet? That feelin'!!

Men sedan kom jag hem, landade och poade på hemma. Då hände något med min sinnesstämning? Jag gick från att vara glad och kände mig som världshärskare till nedstämnd och känslosam. Fick känslan av att kunna göra om mig själv för någon i hopp om respons. Känslan av att inte duga.
Jag vet att detta är vanligt, men varför?! Man ska ju bli omtyckt för den man är! Sedan är de liksom inte alla de funkar med. Då får man acceptera det, för att ändra sig själv för någon är ju egentligen aldrig bra! Varför skulle man göra de? Ändrar den andra personen sig för dig kanske? Njä, skulle inte tro det!

Men sedan kommer den där känslan ändå, de kan vara värt det! Och jag kanske gör de lika mycket för mig själv som någon annan?

Just idag är en dag då jag längtar till imorgon. När jag får åka till bollan, släppa allt här för en stund. Och bara bli ompysslad och dessutom träffa min Angelica. För usch va längesen vi sågs nu! <3

Av Isabella - 16 april 2014 11:30

Bra onsdag:
- sova till tio, vakna utvilad
- taggar benpass (vad har hänt med mig?!)
- bli erbjuden att fortsätta hålla löpkurs i höst + en fortsättningskurs inom löpning!

Dessutom har vi ju kurstillfälle ikväll där de taggas långbacke och pyramid intervaller. Kommer bli gryyyyymt! ^^

från förra kursen

Igår satt 10 åringen och lirade CoD, jag kände min mammapotential växa när jag sitter bredvid och ivrigt säger "skjut dem, skjut dem, skjuuuuuuut!!!"

Over and out! :>

Av Isabella - 15 april 2014 13:33

Solig tisdag - me like!


Gårdagen gick kanoners! Jag sprang en runda på 10 km, kändes tyngre än tyngst i bröstet så besluta mig för att chilla med löpningen idag.

Sedan drog jag på gymmet (efter att ha gluffat tacooos) för att "riva av" ett pass. Det blev balans, rörelse och bål igår. Det var ett lugnt och sansat pass eftersom jag skulle iväg och köra bredvidgång med lilla Z direkt efter. Vi chillade, kolla film, snackade lite och övade stretching. Kl tio vare läggdags så då knallade jag hemöver med ett leende på läpparna. Jag stormtrivs med detta nya jobbet och känner att mina båda jobb kommer komplettera varandra kanoners!!


Idag åt jag återigen världens godaste frukost typ, gröt med kvargblandning ovanpå, svårt att se gröten under all kvarg men den är där - jag lovar ;)


 


Sedan drog jag till gymmet för att köra mitt ryggpass då eftersom jag inte skulle köra någon konditon idag. Så de blev lite rotatorcoff, negativa chins, enarmsrodd, lats, ryggresning och avslutningsvis mage i maskin bara för att jag hade lite tid över. 


Efteråt var jag ju bara sååå tvungen att ställa mig och posa ala spänning eftersom ALLA som gymmet uppenbarligen gör det. Och gärna så ska småtjejer numera börja gå runt med anteckningsblock och antecka alla övningar de gör med vikter och sådär..? Jag menar.. VARFÖR?! Jag ser fler tjejer som gör detta än killar, ändå brukar la killarna vara de mest seriösa för att bygga. eller ja, numera äre fler och fler tjejer som vill börja bygga också (vilket är jätteskoj! jag säger inget om det på så vis) men ni fattar grejen. De ser lite fånigt ut.. så jag körde alltså en obligatorisk spännis stund inne på toaletten efter passet, hade "grymt pump" som ni säkert förstår också ^^


     

 


Nåväl, hem och smällde i mig tacooos igen, jag är fuckin' inlove ;> Imorgon väntar benpass + lite triceps för att de ska få sitt också, på kvällen har vi löpkursen ju.


Dags att knalla in i duschen så jag kan vara lite fresh alla fall på bredvidgången ikväll, ska ju trots att få sitta med vid en måltid också ;D


Puss på er! 

Av Isabella - 14 april 2014 11:11

Dagens bild måste alla fall bli denna, mamma och Nils är i Amsterdam och kör tydligen Wall of fame ;)


 

Av Isabella - 14 april 2014 10:19

Morrn!


Har precis fått i mig första koppen kaffe för dagen - nomnom! Hade inge kaffe hemma och orkade inte kliva upp. Så de blev litegrann av en sovmorgon idag ^^ höhö. Dagen till ära är det sool och jag ska ut och njuta järnet i löparpjuxen! Har knappt sprungit något på en vecka, legat i halsont och jobbat så hade inte riktigt haft tid att återhämtat mig som sig bör.. men nu känner jag mig bättre!! Var ut på en runda igår med Torill på 13 km, gick jättesegt och var tungt men det hjälpte ändå för idag kände jag mig betydligt piggare när jag vaknade :)


Hänt sedan sist då? Jo, vi jobbade på torsdagen, drog ut och dansade och hade galet skoj. Kom hem sent, klev upp tidiigt (Maria alla fall stackarn) sedan så flyttade hon tillbaka till Göteborg och de kändes jääääättetomt i min lägenhet när jag kom hem i fredags!! Tur att gubbarna på gymmet kunna underhålla mig ;)

Jobbade ju själv i tordagskväll och med min förkylningsnäsa kunde saker lätt misstolkas. Så jag skulle in på herrarnas, hejdade en kille som kom ut därifrån och frågade om alla var påklädda. han tittade förvirrat på mig och sa "avklädda?!?!" ehm, ja självklart! ^^

Sedan har vi nu under helgen haft insamling till barncancerfonden så folk fått köpa motionskort för 20 kr (oavkortat till barncancerfonden) och sedan avverkat x antal km på konditionsmaskinerna som gör att Actic skänker 3 kr/km till barncancerfonden. Riktigt skoj att fått jobba under denna period!

 


Igår så sprang vi ju på morgonen, sedan dog jag en sväng i sängen. Söndagsslappade eftersom jag inte började jobba förrän halv fem på eftermiddagen. Så jag chillade runt i min onepice som vanligt, kände mig ovanligt söt och insåg hur otroligt (o)matchande den var till mitt lakan liksom


 


Och idag har jag varit utan godis och socker i två veckor! TADAAAA! Känner mig fuckin awesome, och detta firade jag med att drömma om att jag tänkte äta godis inatt, men att jag ändå blev "nein, kan inte bryta vadet!!". Så sedär ja, de har verkligen etsat sig fast i huvudet på mig ;) Så idag blire en sväng i pjuxen sedan i eftermiddag ska jag riva av ett pass på gymmet innan bredvidgången tänkte jag. Bara för att jag kan och för att jag är frisk igen ;)


Puss på er!

 

Av Isabella - 9 april 2014 20:09

man kan tycka att jag, efter snart 1½ år på actic borde ha vant mig. Att vissa kommentarer inte får en att fnissa till i ett slags chocktillstånd. Men icke!


Idag skedde följande senario:

Jag skulle in och städa hos herrarna. Ropar därför "Hallå, är alla påklädda?!" får till svar "Jajemän, ska vi klä av oss?" eh alltså, njä, inte för min skull kände jag. Nog för att mina 65+ gubbar är jättesöta och trevliga men jag föredrar dem med kläder på ^^


Fast jag och Maria hade ju ett udda samtal igår också, när vi ändå är inne på detta ämne. Jag började nämligen få ont i halsen igårkväll och fick därför en halstablett av henne.

Maria: Suger du på halstabletten nu då?!
Jag: Yes, I'm sucking as hard as I can

Maria: yeah, like the prow u are


weeeell, jag vet ju inte riktigt om hon kan uttala sig om det, men vi utvecklar inte detta nå mer..


Vaknade alla fall med halsont idag vilket jag inte blev jätteglad över. Därför ska detta botas - FORT! Så vilat helt idag, ska försöka röra på mig imorgon innan lunchdejt med gänget, pmöte och därefter kvällsjobb (jag jobbar btw själv eftersom alla är sjuk eller redan jobbar under dagen..) 

Direkt efter jobbet ska jag och Maria svira om till partyskruden och ut och spana militärer åt henne. Lymla tur det brukar krylla av sånt på torsdagar enligt ryktet. Så de blir spännande att se vad vi finner för nå ;)

Kan ju för er som undrar länka till detta så kanske ni fattar vad jag menar med militärer och torsdagar ;>


dags att snart tagga sömn för att orka med morgondagen och helgen i det stora hela. Plus att jag ska ju bli friiiisk!


Puss på sig :*

 

Av Isabella - 8 april 2014 20:40

Fått order från min nuvarande sambo att börja uppdatera mer. Så får la slänga upp en liten update nu då!


På senaste tiden har jag: slutat med socker + skräpmat fram till midsommar!! vilat, sprungit, solat, gått i kjol (och blivit uttittad - UFO??), jobbbbbbaat, tränat styrketräning - resulterat i brutal träningsvärk (!!), varit ute på tokigheter, ätit god mat, varit på utbildning + seminarium i Upplands väsby. ja ni hör ju, massa! Så har inte redi hunnit med er på bloggen "TJA BLÅGGÄÄÄN!" lixåm.. ^^ samt att jag haft Maria som sambo hela förra veckan och denna vecka, så då vill jag ju umgås med henne ! :)


Nåväl, bjuder la på en bildbomb istället och lovar att bli bättre på att skriva - deal?


PUSS ;*

 

             

Ovido - Quiz & Flashcards