Alla inlägg den 24 januari 2013

29.

Av Isabella - 24 januari 2013 19:36

Sicken dag det varit idag, ganska lite folk på gymmet så man har knallat runt och städat en hel del, sedan haft en instruktion och två som inte dök upp. Städat duschen hos tjejerna samt killarna, det är mycket trevligare hos tjejerna kan jag meddela, men det blev rent och syntes resultat hos killarna alla fall ;) haha.


Efter jobbet tog jag en sväng i solariet för att samla kraft, kände att jag höll på att somna ett x antal gånger men det var sååå skönt! Sedan peppade jag till för att köra ReShape för första gången och hua! haha. Det är ett gruppass som bygger på block, 5 stycken, med 3 övningar i varje, 2 styrke övningar tex dips och fällkniven sedan avslutas med 1 pulshöjare tex sidohopp över låda, djupa benböj med hopp osv. Dessa övningar gör man i 50 sek var med 10 sek vila mellan. Alltså arbete nästan 3 min innan en liten paus då vi får veta nästa block.


Det fina i kråksången är ju att man kan göra passet hur jobbigt man vill och nästan hur lätt man vill, jag försökte att trycka på så gott jag kunde. Detta är dock tredje dagen för mina ben + piloxingen i söndags så det kändes! Efteråt skulle jag dessutom jogga hem i kylan. Kändes fiiin i baksida lår kan jag lova ;)


imorgon blir det jobb 8.30-12.30 innan jag 13.30 tar tåget till fina Ida, som jag längtar! Ska packa med mig mina underbara nya skor dessutom :D iih. Så känner någon för att luncha imorgon är jag öppen för förslag! :)


Nu ska jag till och packa så väskan är packad till imorgon, två kvällar ute och dansa + en långlöpning kräver ju lite planering, och jag ser tokigt mycket fram emot denna helg. Hoppas ni får en riktig toppenhelg allihopa ;)


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards