Alla inlägg den 17 januari 2013

20.

Av Isabella - 17 januari 2013 12:42

woopwoop, har precis kommit hem från en löprunda på 8 km och jag känner mig supernöjd med dagens insats! Det var lite sega ben som begav sig, de börjar nästan med en brant uppförsbacke som man bygger rumpa i brukar jag tänka istället för att tänka usch vad jobbigt det är.


Fortsätter sedan springa i ett ganska lugnt och behagligt tempo, gick ju inte ut för pb eller nå så tog ingen tid utan visste hur lång rundan var. that's it. Dock kan jag ju tips er om att kanske försöka se över er spellista, jag har en tendens att slänga in allt möjligt i min lista. Jag lyssnar på ALLT känns de som. Så efter sisådär 3 km kom det en riktig ballad/depp låt. Och jag orkar inte börja pilla med mobilen för att ändra låt. Men man inser att det är ganska osmart att ha lugna låtar på en lista man jämt använder när man är ute och springer.


Låten som kom var dessutom Mario Winans – I Don't Wanna Know - Main väldigt, VÄLDIGT lugn och sorgsen låt. Nästan så man ville börja gå vettni, men icke! jag fortsatte springa och när den var slut kom de ju faktiskt en mer fartfylld låt, göttans! Sedan möter jag en äldre dam som tittar på mig med en blick som sa ungefär "kom inte och jaga mig!" jag hade inte direkt tänkt att göra de heller, har ju fokus på liiite andra saker när man är ute på en löprunda. Men ändå skulle det vara kul att börja jaga någon någongång under en runda. Någon av er som testat göra de? Se reaktionen liksom?! Självfallet inte på någon gammal dam som kanske riskerar att dö i hjärtsnörp eller så ;b Nåväl, risken är la att man inte skulle kunna göra de ändå, har ju inte direkt några sånna gener i mig ;)


Naah, dags att pallra sig in i duschen kanske, ja tack!

Puss ;>

19.

Av Isabella - 17 januari 2013 09:33

Igår valde jag att ta en vilodag till. Jag tog en promenad ned till jobbet istället, kom precis till vårat personalmöte skulle börja. Sedan fick jag byta min praktikkväll mot en jobbkväll då en av de som skulle jobba hade tokig huvudvärk, vilket är väldigt tråkigt för henne! Usch, huvudvärk är verkligen inte kul att ha och göra med ;/


Jag hade alla fall en riktigt trevlig kväll, härliga personer som var och tränade och roliga instruktioner, riktigt lyckat och jag gick som på moln ett tag kände jag! haha vet inte vad det blev men fick ett positivt flow mitt i arbetet där jag kände att gud vad kul detta är med folk som vill träna och komma igång. :) Fick även veta att jag ska jobba söndagkväll så jag får ytterligare några timmar där :) Fick dock skjuta fram min konsultation till måndag, men det gick bra och jag är tacksam över hennes flexibilitet.


Idag tänker jag ha en bra dag, jag har ätit frukost och haft en skön morgonstund, tänkte ut och springa om ett litet tag, sedan duscha och bege mig mot jobbet. Ikväll har jag "bara" en instruktion inbokad, vad jag vet. men jag tänker att det blir en bra kväll, för sen gör jag helg ett par dagar! Det ska bli skönt, inget inbokat imorgon, kanske ett pass på lördag sedan piloxing (veckoutmaningen denna vecka) på söndag förmiddag och jobb på eftermiddagen.


Just ja, denna veckas utmaning hörrni!!! TESTA PÅ EN TRÄNINGSFORM NI INTE GJORT FÖRR. Kör ba, kör liksom.

Hur går det för er, har ni hittat någon ny träningsform ni testat? ;)


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards