Alla inlägg den 22 januari 2013

25.

Av Isabella - 22 januari 2013 18:34

Fintisdag alltså! Underbart, jag har haft en kanondag. har städat massor på gymmet, trevligt folk omkring och sedan avslutade jag dagen med ett kanonpass dessutom.

Körde marklyft, flyes, baksida axlar, chins, dips, situps på boll, rygglyft på boll, planka i TRX sedan benindrag i TRX. bara det att jag inte riktigt fick rätta kontakten med magen då ryggen var trött efter marklyften.


Nåväl, då lär man sig de till nästa gång och kör plankan vanligt istället för TRX ;) Blev ca en timmes styrka med uppvärmning, därefter bytte jah om (klädde på mig mer) för att jogga hem. Så jag har haft en kanoners dag med andra ord! Och att jag dessutom har en ledig dag imorgon gör ju inte saken sämre ;> Planerar långlöpning i Skövde, hoppas på lite mildare väder och sol, finsol!


Körde ett PT pass med min mor igår, hon var svettig och darrig efteråt och idag har hon mycket träningsvärk - I like! höhö. Dock hade hon sådan träningsvärk att de hindrade henne från löpning vilket var otur men äsch, de kommer bli bättre när hon kört styrka lite mer :)


Nu är det dags för mat här, spagetti och köttfärssås. Gissa om jag ser fram emot de? Jajemän! Mat ju ;>


Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards