Alla inlägg den 31 januari 2013

34.

Av Isabella - 31 januari 2013 18:28

gosh, jag har fått till två riktigt bra träningspass här nu. Nu glider jag runt på endorfiner efter löpning (på bandet, jag som hatar bandet).


Igår körde jag genom passet, som bekant, inför PT-timmen jag skulle haft typ precis nu, men hon ringde och berätta att hon var sjuk och inte kunna komma. Synd, men hoppas hon blir pigg snart så kör vi på då helt enkelt :) Och det gick riktigt bra med styrkepasset igår. Istället för att avsluta med stakintervaller så körde jag marklyft, började med ett par gånger på 70 kg, sedan ökade jag till 90 kg. Försökte en gång, gick knappt, försökte en gång till fick upp den lite grann. Gick runt, muttrade lite, höjde musiken till max och sa till mig själv "Bella, nu lyfter du upp den där stången om de så är det sista du gör!" sagt och gjort pressade jag upp skiten, släppte ned den och brölade samtidigt som jag slog mig på låren. Kvinnligt som tusan men äsch, det var bara jag och en annan kille på gymmet så ;) haha.


Idag kan jag säga att passet igår känns av, rumpa, bröst och rygg samt mage har träningsvärk - lovelyyy. Rumpan känns som om den är i klass med JL's om inte snyggare till och med ;) höhö. Så istället för att köra styrka idag tänkte jag köra lite cardio på löpbandet, lugnt en timme var tanken. Men mamma hade lite bråttom hem så jag fick planera om, 30 min sa jag istället. Bara de att då ökade jag hastigheten och smällde på som bara den. Körde 7 km och sprang "i mål" på 32½ minut. Mycket nöjd med min insats stod jag och vinglade lite efteråt för sista km tror jag gick i 4.20 tempo någonstans och de två nästsista gick på 4.30 hastighet. Jag snittade på 4.39 min/km nämligen ;)


Sjukt nöjd med två dagars bra träning tänker jag imorgon ta en lite längre joggingrunda innan jag börjar jobba kl två :)


Hur har er träningsvecka gått? Bra, dåligt, varför? Ni vet Just do it ;)


Puss!


 

Booohaaaaay!

Ovido - Quiz & Flashcards